Izjava o zaštiti podataka

  1. Mi, PIRELLI GesmbH (Lemböckgasse 47A, 1230 Beč), postupamo sa svim povjerenim podacima s dužnom pažnjom. Svi osobni podaci obrađuju se u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka, te drugim primjenjivim propisima o zaštiti osobnih podataka.
  2. Za posjet javno dostupnom području našeg mrežnog mjesta nisu nam potrebni nikakvi Vaši podaci. Možete se, stoga, potpuno anonimno kretati u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka, Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka i Zakona o elektroničkim komunikacijama.
  3. Obrađujemo Vaše osobne podatke kao voditelj obrade podataka u svrhu ispunjenja i provedbe ugovora koji smo sklopili s Vama. Također, Vaše osobne podatke kao voditelj obrade podataka obrađujemo i u svrhu vlastitih mjera oglašavanja i analiza zadovoljstva kupaca, pod uvjetom da ste nam dali svoju privolu za obradu u potonju svrhu. Možete nam se u svakom trenutku obratiti s Vašim pitanjima i nejasnoćama vezanim za zaštitu podataka na adresu [contactus.gr@pirelli.com].
  4. Ako koristite jednu od naših ponuda kao što su posebne ponude (programi vjernosti kupaca, promocije, nagradne igre itd.) ili druge zahtjeve za informacijama, tada tom korištenju prethodi sljedeća izjava o privoli za obradu podataka. Osobni podaci prenose se putem enkriptirane veze na naše računalo (iznimka: prijenos podataka putem e-maila). PIRELLI GesmbH pohranjuje prenesene podatke.
  5. Obrađujemo osobne podatke u svrhu sudjelovanja u posebnim ponudama (programi vjernosti kupaca, promocije, nagradne igre itd.) i pojedinačne podrške kupcima (za potrebe marketinga, s općim informacijama ili promotivnog karaktera).
  6. Osobni podaci pohranjuju se najduže do ostvarivanja svrha obrade, odnosno u opsegu zakonskih obveza pohrane.
  7. Imate pravo na pristup (Članak 15. Opće uredbe o zaštiti podataka), pravo na ispravak (Članak 16. Opće uredbe o zaštiti podataka), pravo na brisanje (Članak 17. Opće uredbe o zaštiti podataka), pravo na ograničenje obrade (Članak 18. Opće uredbe o zaštiti podataka), pravo uložiti prigovor na obradu (Članak 21. Opće uredbe o zaštiti podataka) kao i pravo na prenosivost (Članak 20. Opće uredbe o zaštiti podataka) Vaših osobnih podataka. Također, imate i pravo podnošenja prigovora nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka.
  8. U svakom trenutku imate pravo biti u potpunosti obaviješteni o opsegu podataka koje ste pohranili. U tu svrhu imate mogućnost putem naše početne stranice (www.tyrelife.at) i lokalnog pristupa PIRELLIJEVIM stranicama za članove ostvariti uvid u podatke koje ste pohranili te ih, prema potrebi, ispraviti. U svakom trenutku možete povući svoju privolu za obradu osobnih podataka kako je to navedeno ranije slanjem e-maila na contactcentertyres.at@pirelli.com. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju privole prije njezinog povlačenja.