Uvjeti sudjelovanja

 1. Kupite najmanje dvije gume PIRELLI za osobna ili SUV vozila veličine od 16 cola nadalje kod nekog PIRELLI partnera u hrvatskoj koji sudjeluje u akciji.

 2. Kako bi mogli koristiti usluge TYRELIFE™, morate biti registrirani. Prijavite se online na stranici www.tyrelife.hr i imajte u pripremi kopiju računa o kupovini. Molimo, da dobro sačuvate original račun. Samo se prijave koje su u potpunosti popunjene, mogu uzeti u obzir.

 3. Usluge TYRELIFE™ tvrtka PIRELLI GesmbH pruža  isključivo za gume koje su montirane na vozila koja su registrirana na fizičke osobe ili koja pripadaju službenom voznom parku s najviše 10 vozila.  

 4. U prvih 24 mjeseca nakon datuma kupnje oštećene gume će Vam se zamijeniti u potpunosti. Pravo na usluge TYRELIFE™ otpada, čim dubina profila gume iznosi manje od četiri milimetra. Zamjenu guma u punom opsegu dobivate u slučaju oštećenja prouzročenih rubnicima, porezotinama i ubodima stranog tijela (čavala, krhotina, itd.) te požarom. PIRELLI GesmbH odobrava zamjenu guma za slučaj takvih oštećenja u roku od prvih 24 mjeseca od datuma kupnje jednokratno za najviše dvije gume. U slučaju oštećenja guma uslijed požara PIRELLI GesmbH jednokratno zamjenjuje najviše četiri gume. Isključena je zamjena u slučaju namjere, ponašanja iz grubog nehaja ili vandalizma. Obvezu dokazivanja glede svih činjenica i svih uvjeta za zamjenu ima podnositelj zahtjeva; u slučaju oštećenja guma uslijed požara podnositelj zahtjeva u svakom slučaju mora predočiti potvrdu svog osiguravatelja ili automehaničarske radionice koja ima sjedište  u hrvatskoj.
 5. U slučaju nastanka štete krajni kupac preuzima troškove montaže guma i balansiranja kod PIRELLI partnera koji sudjeluje u akciji. 

 6. Zamjena guma vrši se isključivo kod PIRELLI partnera koji sudjeluju u akciji, a kod kojeg su dotične gume prvobitno bile kupljene te nakon predočenja potvrde TYRELIFE™.

 7. Usluge TYRELIFE™ pružaju isključivo PIRELLIJEVI partneri koji sudjeluju u akciji. Aktualni popis svih trgovaca koji sudjeluju u ovom programu, naći ćete na Internetu pod www.pirelli.at/tyrelife. Informacije o tome možete dobiti i telefonskim putem na +43 1 250820.

 8. Svojom prijavom u TYRELIFE™ postajete istovremeno  besplatno i automatski član kluba P ZERO™.

 9. Sudjelovanjem u TYRELIFE™ sporazumni ste s time da tvrtka PIRELLI GesmbH Vaše osobne podatke smije prikupljati i koristiti za daljnju dostavu informacija tvrtke PIRELLI. Svoju suglasnost možete opozvati u svakom trenutku putem e-pošte na adresu contactcentertyres.at@pirelli.com.

 10. Djelatnici tvrtke PIRELLI i njihovi članovi obitelji isključeni su iz sudjelovanja.

 11. Tvrtka PIRELLI zadržava pravo u svakom trenutku jednostrano prekinuti akciju TYRELIFE™; to, međutim, nema nikakav utjecaj na pravo na postojeće usluge TYRELIFE™ koje su kupci već stekli kupnjom u smislu točke 1. ovih Uvjeta sudjelovanja.

 12. Ako bi dijelovi ovih Uvjeta bile nevaljani, onda to ne utječe na važnost ostalih odredbi Uvjeta.

 13. Pravni put je isključen.

  Preuzimanje u PDF formatu